Proiectul Broderila.ro a apărut din pasiune pentru estetică și meșteșug și am ales ca prin deprinderea noastră să contribuim nevoilor societății și a pieței prin arta broderiei textile. Fiindcă credem în inovație și tehnologie, am optat pentru broderia digitală computerizată, fapt care satisface nevoile clienților calitativ și cantitativ. Ne ocupăm de broderie militară, broderie personalizată, digitizare modele, programe broderie și imperimerie digitală DTG.

GAMĂ LARGĂ DE EMBLEME, GRADE ȘI ACCESORII

Comercializăm accesorii pentru următoarele instituții: Pompieri IGSU, Smurd – Ambulanță, SVSU (SPSU), ANP, IGJR, Politia Locala, Aviatie, Marina Fluvială, RPN, CFR. La cerere se poate broda și pentru alte institutii.

CONFECȚIONATE DUPĂ REȚETĂ SPECIALĂ

Mizăm pe estetică. Fiind confecționate după o rețetă specială asigurăm o calitate superioară gradelor, emblemelor și petlitelor. Nu se scămoșează, nu se șifonează, nu se decolorează. De ce? Sunt brodate cu fir de poliester 100% sau metalic, sunt întărite prin termocolare pentru rezistență și impact estetic aparte.

CONFORME CU LEGISLAȚIA ÎN VIGOARE

Sunt conforme cu legislația și dimensiunile în vigoare. Avem feedback-ul din partea instituțiilor și din partea personalului pe care le poartă.