,

Embleme brodate maneca Jandarmi

18lei20lei

Embleme brodate maneca Jandarmi  

Acest produs este compus din două piese, care au următoarele forme și broderii: un ecuson în formă de scut, cu fond albastru in interiorul acestuia se află brodată acvila cruciată, pe pieptul căreia se găsește un scut de culoare albastru-deschis. Pe acest scut sunt brodate elementele specifice însemnului heraldic al Jandarmeriei; un ecuson în formă de segment circular, cu fond albastru, pe care este brodată inscripția “JANDARMERIA”, cu litere de culoare albă. Ecusonul se aplica pe maneca uniformei de Jandarmerie.

  • Dimensiuni:

scut: 6.5 x 8.5 cm

arc: 9 x 2.5 cm

  • Culoare suport: albastru
  • Suport: din tesatura 65% bumbac 35% poliester cu intaritura termocolata pentru rezistenta sporita
  • Mod de prindere: coasere, scai sau termic
  • La varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat pe verso pentru protectia cusaturilor
  • La alegerea aplicarii cu scai, partea pufoasa este inclusa – se poate coase pe haine ulterior
  • Se vinde ca set
  • Pretul este pentru un set si contine TVA

Atentie! Aceste articole pot fi achizitionate si purtate numai de catre persoane autorizate.

SKU: Nu se aplică Categorii: , Etichete: , ,
Trimite unui prieten

Embleme brodate maneca Jandarmi

Va oferim insemne oficiale profesionale/grade militare pentru Jandarmeria Romana IGJR. Gradele oferite de noi sunt gradele pentru tinuta de servici, grade tip manson. Acestea sunt conforme cu legislatia in vigoare, avand si feedback-ul pozitiv din partea personalului din cadrul institutiei.

Va oferim, de asemenea, insemne oficiale brodate, embleme, ecusoane de maneca, embleme piept, embleme coifura, petlite brodate, grade militare, grade profesionale brodate si epoleti brodati pentru urmatoarele institutii: Politia Romana – IGPR, Politia de Frontiera – IGPFR, Penitenciare ANP, Politia Locala, Jandarmerie Romana – IGJR, Pompieri – IGSU, SMURD si Ambulanta, Regia Nationala a Padurilor – RNP, grade militare pentru personalul CFR sau alte institutii care folosesc insemne specifice!

Shopping Cart