Grade SRI

Grade caporal SRI

40,00 lei

Grade caporal SRI brodate in atelierul propriu cu fir metalic argintiu. Materialul  suport este confectionat din tesatura 65/ 35% bumbac polyester cu intaritura termocolanta. Aceasta tesatura are culoara indigo sau navy si functioneaza perfect in aceasta combinatie de culori.

In magazinul nostru online puteti grasi grade profesionale fruntas  SRI brodate in doua variante clasice- sub forma de grade de serviciu in varianta tubulara sau sub forma de grade de reprezentare in varianta de tip manson. Materialele constructive foarte bune garanteaza pentru rezistenta la uzura, rase solare si ploaie. Aceste grade sunt brodate de furnizor folosind tehnici si utilaje moderne. Dimensiunile respecta cu acuratete indicatiile din dispozitiile in vigoare.

    • Brodate cu fir metalic argintiu
    • Suport din tesatura 65/35% bumbac/poliester culoare indigo/navy cu intaritura termocolata
    • Sunt varianta tip manson, tubulare (grade de serviciu)
    • Dimensiunile sunt conforme dispozitiilor in vigoare
    • Pretul este pentru o pereche si contine TVA
Categorie:

Descriere

Grade caporal SRI și alte însemne specifice pentru SRI

Va oferim insemne oficiale, profesionale/grade militare pentru SRI. Gradele oferite de noi sunt gradele pentru tinuta de serviciu, grade tip manson. Acestea sunt conforme cu legislatia in vigoare, avand si feedback-ul pozitiv din partea personalului din cadrul institutiei.

Va oferim, de asemenea, insemne oficiale brodate, embleme, ecusoane de maneca, embleme piept, embleme coifura, petlite brodate, grade militare, grade profesionale brodate si epoleti brodati pentru urmatoarele institutii: Politia Romana – IGPR, Politia de Frontiera – IGPFR, Penitenciare ANP, Serviciul Roman de Informatii – SRI, Politia Locala, Jandarmerie Romana – IGJR, Pompieri – IGSU, SMURD si Ambulanta, Marina Fluviala, Aviatie, Regia Nationala a Padurilor – RNP, grade militare pentru personalul CFR sau alte institutii care folosesc insemne specifice!